Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 7DAYS


Ο κ Θέμης Χαμογεωργάκης, ένας άνθρωπος δυναμικός, δραστήριος, οξυδερκής, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση της επιχειρηματικότητας που σε συνδυασμό με τον έντονο φιλανθρωπικό του χαρακτήρα στηρίζει αδιάλειπτα την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου τόσο μέσα από την επιχειρηματική του δράση, όσο και μέσα από την ανάμιξη του στα κοινά, είναι ο άνθρωπος που οραματίστηκε και δημιούργησε με πολλή προσωπική προσπάθεια τα Σούπερ Μαρκετ 7days, μέλος του CRM Aριάδνη. 

Προερχόμενος απο οικογένεια χονδρεμπόρων στο Ρέθυμνο, και μετρώντας ο ίδιος πια παραπάνω απο 30 χρόνια στο χώρο της εστίασης και της εξυπηρέτησης πελατών, αναζητούσε διαρκώς νέους, εναλλακτικούς τρόπους παροχής υπηρεσιών. 

Ένα ταξίδι στην Ολλανδία στάθηκε η αφορμή για να μας συστηθεί το πρώτο κατάστημα 7 Days στις 6 Νοεμβρίου 2012 στο Ρέθυμνο με το brand name να γίνεται γνωστό σε όλη την Κρήτη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη των συμπολιτών του.

 Στόχος των 7Days, να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των Ρεθεμνιωτών, παρέχοντας τους ποιοτικά προϊόντα, ασυναγώνιστες τιμές και να γίνει ο καλύτερος γείτονας κάθε νοικοκυριού και η πιο αγαπημένη καθημερινή μας συνήθεια. 

Σήμερα έχοντας ήδη 5 καταστήματα 7Days στο Ρέθυμνο με περισσότερους απο 50 εργαζομένους οραματίζεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένεια σε όλη την Ελλάδα.

 Ο Όμιλος του κ. Χαμογεωργάκη, απαρτίζεται σήμερα απο 11 επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πολλαπλών αντικειμένων. Ξενοδοχειακά, Εστίαση, διαχείριση ακινήτων, εκμίσθωση σκαφών είναι μερικά από αυτά που υπόσχονται να σας παρέχουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και να σας δημιουργήσουν ένα αξέχαστο momentum.

Το όραμα μας, η ισχυροποίηση της θέση μας στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

Να κρατήσουμε αναλλοίωτα τα κύρια χαρακτηριστικά μας, το ήθος και τια αξίες που πρεσβεύουμε και μας κατέταξαν στην πρώτη θέση προτίμησης των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια στο λιανικό εμπόριο.